Olesa de Montserrat, Barcelona
635 67 36 94

Crònica: C.H. Castellet B - Cop Benjamí A

11-11-2023 | | |

El Benjamí A va disputar el passat dissabte 11 de novembre el seu partit de lliga a casa del Castellet.

Va ser un partit on els nostres van mostrar molta superioritat, el resultat final així ho indica: 0-10.

La primera part va començar amb la June sota pals; i el Jordi, l'Ainet, el Joan i el Pau com a jugadors de camp. Els primers minuts van ser d'igualtat, però de seguida es van imposar els nostres amb un joc fluït i combinatiu. Al descans s'arribava amb un resultat de 0-3, amb gols d'en Joan (2) i d'en Jordi, i sense concedir gaires ocasions de gol.

La segona part va començar amb una pressió molt alta del nostre equip que va ofegar la sortida de pilta del rival, i van arribar més gols d'en Pau (3), d'en Bruno (3) i de l'Ainet.

Però el més destacat no van ser els gols, sinó el debut d'en Roc Grima, que va poder jugar el seu primer partit d'hoquei precisament el dia del seu aniversari, quan tot just fa 2 mesos que va posar-se els patins per primera vegada. Felicitats, Roc! Felicitats, equip!