Olesa de Montserrat, Barcelona
635 67 36 94

Crònica: Cop Infantil - CH Caldes B

21-10-2023 | | |

L'equip infantil ha estat derrotat a l'annex del Salvador Boada pel Caldes de Montbui. Així i tot, s'han enfrontat a un superequip i han sortit disposats a plantar cara des del primer minut, cosa que han aconseguit durant els primers vint minuts. Malgrat el joc rival, les envestides olesanes ens han permès gaudir de les millors oportunitats, però ens ha faltat encert en els metres finals. Potser el partit hauria pogut prendre un altre rumb, ja que al descans estava 0-0.

A la segona part, el domini del Caldes ha augmentat una marxa més. L'Olesa s'ha defensat bé i ha creat perill en les sortides. La clau del partit han estat les faltes directes, amb dues errades per part de l'Olesa i dos gols a favor del Caldes, deixant el marcador 0-2 en un tres i no res. Malgrat els esforços finals per tornar al partit, no ha estat possible. Enhorabona als nois i noies de l'Olesa per l'esforç i l'entrega