Olesa de Montserrat, Barcelona
635 67 36 94

Crònica: Cop Prebenjamí - CP Corbera B

21-10-2023 | | |

Partit que ha evolucionat de manera positiva a mesura que avançava, millorant el seu resultat a cada una de les seves parts.

En una primera part en la qual el Corbera ha estat notablement superior, obrint el marcador en qüestió de minuts i posant molta pressió sobre la nostra defensa. Els gols han anat arribant successivament i el marcador ha acabat amb un 0-4 a favor del Corbera.

En la segona part, s'ha apreciat una millora lleugera. S'ha mantingut la dinàmica de la primera part, però els nostres jugadors han aconseguit controlar millor al rival. La segona part ha acabat amb un gol menys en desavantatge per als visitants.

La tercera part ha estat totalment diferent, amb un canvi radical en el partit. L'Olesa ha començat amb força i ha jugat de manera més competitiva amb els jugadors del Corbera. Malauradament, un gol bastant accidental ha donat la victòria als visitants també en aquesta part.

No obstant això, el millor encara estava per arribar, i la quarta part ha estat testimoni d'un joc molt més complet per part de l'Olesa. Han dominat completament el partit, i els gols de Marc Romàn i Jaina Abia han servit per aconseguir la primera part guanyada d'aquesta temporada.

Confiem que aquesta progressió que s'ha observat durant el partit ajudarà a assolir millors resultats la setmana que ve enfront de l'Igualada HC.