Olesa de Montserrat, Barcelona
635 67 36 94

Crònica: Cop Aleví A - Ch Ripollet A

15-10-2023 | | |

Partit amb clara dominació dels nostres alevins A, amb 47 xuts a porta versus 29 de l'equip visitant.

El primer gol ha arribat als cinc minuts de començar el partit a mans d'en Nil Hernández. La primera part s'ha caracteritzat per l'alta pressió dels nostres a la porteria rival i pels forts xuts des del mig del camp del Ripollet, finalitzant amb un destacable 4 a 1.

A l'inici de la segona part, el conjunt visitant ha sortit concentrat, mantenint una pressió superior cap a la nostra porteria durant els primers minuts, intensitat que s'ha vist minvada amb l'arribada del 5è gol de l'Olesa, finalitzant amb un merescut 6 a 1 a favor del COP.

L'equip ha pogut celebrar la victòria amb en Dídac Moreno, que lesionat, ha vingut a animar als seus companys.