Olesa de Montserrat, Barcelona
635 67 36 94

Crònica: Cop Junior - Cp Vila-sana

08-10-2023 | | |

Bona entrada de públic en un partit de gran emoció. La primera part ha finalitzat amb un marcador de 1-0 a favor de l'equip local, gràcies a un gol de Marc. No obstant això, el Vila-sana ha protagonitzat una espectacular remuntada per acabar guanyant 2-3. La segona meitat ha estat tota una batalla, amb el marcador alternant-se fins arribar a un sorprenent 3-6 a favor del Vila-sana.

El conjunt visitant, l'Olesa, ha sortit amb determinació en la segona part, assetjant la porteria rival de manera intensa, però s'han trobat amb el seu porter en gran forma durant tot el temps. El Vila-sana ha aprofitat les errades de l'Olesa per incrementar la seva avantatge al marcador. Tot i així, l'Olesa ha mantingut la seva fe en el seu joc i ha continuat treballant amb intensitat.

Als minuts finals, l'Olesa ha aconseguit el que no havia aconseguit abans: empatar el partit a 6-6, amb només uns segons restants en el rellotge. Un final emocionant per a un partit que ha mantingut als aficionats a l'abric del seu seient fins al darrer moment.