Olesa de Montserrat, Barcelona
635 67 36 94

Crònica: COP Senior A - CH Mollerussa

01-10-2023 | | |

Ha arrencat amb força el senior de l'Olesa posant-se al davant del marcador al minut 3 amb gol de Miquel Parent. Malauradament, una blava al porter Oriol Trallero i la posterior directa han portat a l'empat del conjunt lleidatà amb gol de Roger Pujol, que encara en faria dos més.

Al minut 9, Juan de Dios Fernández ha fet un gol per a l' Olesa que ha estat a punt de ser contrarestat per un gol del Mollerussa, però l'àrbitre havia aturat el joc uns segons abans.

En qüestió de minuts, el Mollerussa ha agafat embranzida fins a posar-se per davant del marcador amb el 2-3, però Bruno Tapia al 19 de la primera part ha tornat l'empat al marcador amb què s'ha anat al descans.

La segona part, amb Albert Gramunt, Miquel Parent, Ton Puertas, Eudald Castells i Oriol Trallero a la porteria, ha començat amb molta intensitat, amb els dos equips lluitant per desfer l'empat. En una acció fortuïta, Juan de Dios s'ha endut una targeta blava que ha acabat amb un gol del Mollerussa en la directa posterior i tot just després un altre gol del Mollerussa ha portat el marcador a un difícil 3-5 contra l' Olesa.

Aquí és on el conjunt olesà ha tret l'èpica i amb un gol de Bruno Tapia, dos gols d'Albert Gramunt i un d'Eudald Castells han portat al 7-5, resultat que el Mollerussa ha intentat remuntar canviant el seu porter per un jugador de camp. Aquesta acció ha beneficiat finalment a l'Olesa que ha pogut fer l'últim gol gairebé a porteria buida per mitjà d'Eudald Castells.