Olesa de Montserrat, Barcelona
635 67 36 94

Crònica : Cop Aleví A - CP Masquefa A

01-10-2023 | | |

Avui a les 11:15 s' ha jugat el partit COP Aleví A contra el CP Masquefa A. Han començat a pista Arnau Arjalaguer, Ares García, Eyre Estepa, Nil Hernández i el porter Adrià Llíria.

El conjunt olesà s' ha adelantat al marcador al minut 9 amb un gol de Dídac Moreno. Com a mostra de la igualtat en el joc, Roger Pérez ha empatat el partit en el mateix minut.

El resultat s' ha mantingut durant uns quants minuts, així com la igualtat en el joc tan intensitat com en ocasions de gol. Al minut 15, Travis Quesada ha adelantat de nou l' equip de Masquefa fins que al darrer minut de la primera part, Eyre Estepa ha tornat l' empat al marcador. Ha durat poc l' equilibri en el marcador, perquè a pocs segons d' acabar Martí Guarillo ha tornat a adelantar l' equip groc.

La segona part, que ha començat amb Nil Hernández, Ayla Martínez, Oriol Martín i Dídac Moreno al camp, ha arrencat de seguida amb una targeta blava cap al jugador Biel Salvador, que ha provocat un llançament directe que no ha pogut marcar Eyre Estepa.

En pocs minuts, el Masquefa ha aconseguit distanciar-se en el marcador fins al 2-6 amb gols de Joan Marcos i de nou Martí Gurillo. Un altre llançament directe, provocat per la desena falta del Masquefa, ha permès que Eyre Estepa fes el 3-6, donant una mica d' oxígen a l' Olesa.

Al minut 13, un xoc fortuit amb un jugador del Masquefa ha deixat uns minuts fora de joc al porter Adrià Llíria, però ha pogut aguantar el que quedava de partit fins que a pocs segons d' acabar Nil Hernández ha retallat el marcador al final 4-6.